28 Eylül 2009 Pazartesi

Buz devri-3

Bu filmi görmediyseniz, artık son zamanları, birkaç sinemada yayınlanıyor diye biliyorum.. Mutlaka siz ve çocuklarınız izleyin..
biz ben yıllık izindeyken gitmiştik. 3 boyutlu izlemedik ama çok eğlenceliydi.. Oğluş için gitmiştik ama bizde büyük bir zevkle izledik. Daha önce dinazorlardan korkan oğlum için endişelenmiştim aslında ama korktuğumuz gibi olmadı.. büyük bir ilgiyle izledi.. kormuyorum ki bu çizgi film dedi.. :)

Maceraya hazır olun… Buz Devri’nin sıfırın altında yaşayan cesur kahramanları mükemmel bir macera ile geri dönüyorlar… Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı‘nda Manny, Diego, Sid ve arkadaşları dinozorların yaşadığı devre giderler ve kendilerini aklını kaçırmış gibi duran değişik hayvan türleriyle eğlenceli olduğu kadar tehlikeli bir maceranın tam ortasında bulurlar… Bu tehlikeli macerada kahramanlarımıza tek gözlü bir gelincik olan Buck yardım edecektir… 1 Temmuz 2009‘da gösterimde…

Filmin konusu:Buz Devri’nde hayat devam etmektedir… Scrat yine asla ele geçiremediği meşe palamudunun peşinde dolaşırken bu kez aşkla tanışır. Kılıç dişli kaplan Diego, artık yaşlandığını düşünmekte, Manny ve Ellie, yavruları minik mamutun doğmasını beklemektedirler. Öte yandan Tembel Sid, bulduğu dinozor yumurtalarından çıkan yavrularla kendine geçici bir aile kurmak isteyince, olanlar olur.

Kahramanlarımız Sid’i başına açtığı beladan kurtarmak için çıktıkları yolculukta, kendilerini yeni bir bitki örtüsünün yer aldığı, değişik vahşi hayvan türlerinin yaşadığı gizemli ve tehlikeli bir dünyada bulurlar.

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı / Ice Age: Dawn of the DinosaursYönetmen: Carlos Saldanha, Mike Thurmeier Seslendirenler: Simon Pegg, Seann William Scott, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Josh Peck, Joey King, Ray Romano, Chris Wedge, Karen Dishe Türü: Animasyon Yapım: 2009 ABD yapımı Gösterim Tarihi: 1 Temmuz 2009 (Tiglon)Web Sitesi:
http://www.iceagemovie.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder